Arkad, flipper och gaming för privat och företag!

Historia

Ett arkadkabinett behöver egentligen ingen närmare presentation. Alla minns dem. Från arkadhallar, pizzerior, bowlinghallar, fik osv. Men! Det har var förr aldrig tillgängligt för privatmarknaden eller alla företag. Det här ville vi ändra på och därför lanserade vi Arcade Dreams 2018 som idag är det enda etablerade företaget i Sverige som tillverkar och säljer arkadkabinett, men även är återförsäljare av nytillverkade flipper från Stern samt en del andra spelrelaterade artiklar och merchandise.

Vår passion

Det här är vår kärlek. Vår passion. Alla tre kabinett som vi tillverkar är vår egen design. Så som vi själva vill spela. Så som vi vill se alla detaljer. ACME heter serien av kabinett och våra tre darlings XL, Wall och Small kan du läsa mer om här.

Välkommen till Arcade Dreams!

Butik - Linköping

I butiken i Linköping så kan du provspela våra kabinett, flipper och köpa spel, merchandise och annat över disk. Alla transaktioner i butik sköts via Klarna, vi tar varken kort eller kontanter i butik. Hela lagret finns i Linköping och vår produktion i Huskvarna, Småland. Vi har samtliga modeller av ACME uppställda i lite olika varianter, men även flipper. Vissa modeller kan finnas för omgående leverans från oss eller avhämtning i butik i samband med besök. Välkommen att besöka oss! =)

 

Öppet Mån-Fre:
08:00-17:00
Lunchstängt:
11:30-12:30
Telefon:
010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Besöksadress:

Bolagsuppgifter

ARCADE DREAMS AB

Postadress: Box 426
  581 04 Linköping   
Telefon:                    010 - 214 78 50
Mail: info@arcadedreams.se
Fakturafrågor: ekonomi@arcadedreams.se
Orgnr.          559166-9683      
Jobba
med oss
/
/sv/